Om oss

Nordic Paddling ble stiftet i 2019 av erfarne padlere og utendørs fagfolk, og er spesialisert på flerdagsturer. Med vår base i Oslo, tilbyr vi guidede turer og kurs i havkajakk og kano i Norge og Sverige.

Vårt team

Lær om teamet vårt.

Tomas Hansson

Grunnlegger & guide.

Tomas stammer fra landet med den lange hvite skyen, også kjent som New Zealand. Han har jobbet som utendørs instruktør i ti år og er lidenskapelig opptatt av miljøet og å jobbe med mennesker. Tomas er grunnleggeren av Mad Goats Paddling; en kjent kajakk bedrift i Oslo sentrum. De har jobbet målrettet de siste fire årene. Med Tomas’ erfaring i både å bygge en anerkjent merkevare fra bunnen av og med hans høye kajakk ferdigheter, er Nordic Paddling tvunget til å ta Skandinavia med storm. For alle spørsmål om samarbeid, forretningsutvikling og markedsføring, vennligst ta kontakt med denne vennlige og energiske padleren!

Rasmus Jensen

Grunnlegger, daglig leder & headguide

Jeg har jobbet og undervist i utendørs bransjen i nærmere ti år. Jeg har undervist i havkajakk siden 2014. Jeg er sertifisert DKF2 Instruktør i Danmark og turleder (videregående kurs) i Norge. Jeg har veiledet og undervist i kurs i Danmark, Sverige, Norge og England. Jeg avsluttede min BA i “Friluftsliv, kultur og naturveiledning” i 2018 ved Universitetet i Sørøst-Norge og er dermed profesjonell friluftsveileder. Jeg har en pedagogisk og nysjerrig tilnærming til naturen.

For meg er kajakkpadling som en gryterett. Kajakkpadling kan være grønnsaker og kjøtt til retten, men en forståelse av kystkulturen, historie og sanking fra naturen er krydder til gryteretten – ellers ville det bare være smakløst.