Kajakk Kurs i Stavanger

Lær å padle kajakk

Har du noen gang ønsket å lære å padle kajakk? Bli med oss på et av våre kajakk kurs i Stavanger der du kan lære alt fra de basale teknikkene til avanserte redningsteknikker og eskimorulle.

Våre kurs gir også våttkort med oblat. Våttkortet lar deg leie kajakker i hele Skandinavia, samt delta på våre flerdagsturer for trenede padlere.

Våre kajakk kurs

Er du ny til å padle kajakk anbefaler vi at du tar deg et kajakk kurs, der du lærer deg hvordan å håndtere havkajakken, redde deg selv eller din kompis og generell sikkerhet på sjøen.

På vårt introkurs får du prøvd å sitte i kajakken og vi lærer deg de grunnleggende teknikkene, samt hva og hvordan du bruker utstyret. Utover å prøve kajakken for første gang får du også en liten guidet tur rundt i Lysefjorden. Et introduksjonskurs på 3 timer er en god start om du vurderer et fullt 2-dagers grunnkurs, der du lærer allt du trenger å vite for å kunne padle tryggt og sikkert på sjøen.

For deg som allerede har litt padleerfaring (grunnkurs), men ønsker å forbedre dine ferdigheter og evner i kajakk, tilbyr vi teknikkurs. På teknikkurs lærer du å teknikker til å håndtere kajakken i vind og bølger, introduksjon til eskimorulle og ulike redninger i bølger. 

Vi tilbyr også 1-til-1 eskimorulle kurs med vår professjonelle instruktør, der sikre deg den beste læring av rullen.