Om Nordic Paddling

Nordic Paddling tilbyr dagsturer, kurs og pakkeløsninger som dekker alle behov og krav til en trygg og hyggelig kajakktur i Norge. Våre guider er alle proffesjonelle guider med noen av de høyeste utdannelsene og sertifiseringene innen friluftsveiledning.

Om oss

Nordic Paddling ble stiftet i 2019 av erfarne padlere og utendørs fagfolk, og er spesialisert på flerdagsturer. Med vår base i Stavanger, tilbyr vi guidede turer og kurs i havkajakk i Stavanger skjærgård og Lysefjorden.

Hva sier våre kunder

Vårt team

Rasmus

Founder & CEO

Rasmus Damgaard Jensen har jobbet og undervist i ulike friluftsaktiviteter i over ti år. Han har undervist i havkajakk siden 2013 og er sertifisert som DKF3 Instruktør i Danmark og Turleder Hav i Norge. Rasmus har guidet og undervist kurs i Danmark, Sverige, Norge og England. Fra 2015 til 2018 studerte han Friluftsliv, Kultur og Naturveiledning på Universitetet i Sørøst-Norge og er dermed profesjonell friluftsveileder. Han har har en pedagogisk og nysjerrig tilnærming til naturen.

Rasmus startede Nordic Paddling i 2019, med en visjon om å låge minnesverdige kajakk opplevelser tilgjengelige for alle uanset nivå.

For meg er kajakkpadling som en gryterett. Kajakkpadling kan være grønnsaker og kjøtt til retten, men en forståelse av kystkulturen, historie og sanking fra naturen er krydder til gryteretten – ellers ville det bare være smakløst.

Bilder
tatt av våre guider