Ofte stilte spørsmål

Ja. Barn fra 15 år og oppover kan delta på våre turer og kurs. Barn under 18 år må ha en skriftlig erklæring fra pårørende.

Alle våre kurs og turer er gradert med blå, grønn, gul og rød. Se “Hva er mitt nivå?”. For våre flerdagsturer, bør du alltid ha god kondisjon.

Vi vil fortsatt gå videre med våre kurs og turer i mindre ideelle værforhold, som inkluderer regn. Vi har utstyret til å håndtere hva været kaster på oss. På dager med sterk vind kan det hende vi må avbryte turen / kurset av sikkerhetshensyn, i så fall vil du få 100% refusjon eller muligheten til å bli med på et annet kurs / tur.

Vi har laget en pakkeliste for våre kurs og turer over flere dager. For å se listen, klikk her.

Bagasjen som du ikke ønsker å ta med på turer eller kurs skal være igjen i din bil eller vår van.

Ja. Når du blir med på våre turer og kurs, får du rabatt fra våre partnere, for å kjøpe det nødvendige campingutstyret. For sesongen 2019 kan vi ikke tilby utleie av dette utstyret.

Ja. Vi tilbyr et 3-timers introduksjonskurs, et 16-timers grunnkurs og en 16-timers teknikkurs hvor du vil motta et sertifikat. Vi tilbyr også et to-dagers coaching kurs, uten sertifikat.

Hvis spørsmålet ditt ikke er besvart her, vil vi gjerne svare på spørsmål på e-post info@nordicpaddling.no eller ring oss på (+47) 986 77 019.