TURER OG KURS I KAJAKK

Kajakk i Lysefjord - 3 Timer

Kajakk i Lysefjorden er etter vår mening en av de beste opplevelsene du kan oppleve i området. Vi passerer vakre granitt kløfter, fossefall, og du får se den berømte Preikestolen.
Vi anbefaler

Halv Dag i Kajakk På Lysefjorden - 6 Timer

Nyt en halv dag med vakre opplevelser i kajakk på Lysefjorden. Lysefjorden er en av Norges vakreste fjorder med bratte fjell, sel, havørn, fossefall og spektakulære utsikter. Denne turen er perfekt for alle som vil prøve kajakkpadling i en av Norges vakreste fjorder!
Nyhet

Kajakk Introkurs (3 timer)

Har du noen gang ønsket å prøve kajakkpadling? Opplev gleden av kajakk i våre nybegynner-vennlige havkajakker på vårt introduksjonskurs i hjertet av Stavanger. Vi vil lære deg de grunnleggende teknikkene, samt hva og hvordan du bruker utstyret.
Populær

Kajakk Grunnkurs i Stavanger

Har du noen gang ønsket å lære å padle kajakk? Bli med oss på et to-dagers kajakk grunnkurs i Stavanger der du får det norske padlesertifikatet, “våttkort” etter endt kurs. Sertifiseringen lar deg leie kajakker i hele Skandinavia, samt delta på våre flerdagsturer.
Populær

Lær Eskimorulle!

Lei av å svømme og måtte pumpe vannet ut av kajakken din? Delta på et kajakkrulle kurs med oss i Stavanger, og vi vil lære deg hvordan å rulle og gi deg verktøy for å holde seg tørr - eller i det minste at beina vil holde seg tørre!
Populær

You're missing out!

Subscribe to our newsletter (4 times per year) and access subscriber only DISCOUNTS!

You can save up to 20% on trips and courses

You're missing out!

Subscribe to our newsletter (4 times per year) and access subscriber only DISCOUNTS!

You can save up to 20% on trips and courses

Smittevern

Vi forsøker i Nordic Paddling å begrense smittespredningen. Det gjør vi med ulike tiltak:

  • Vi oppfordre til at alle deltakere på turene våre, overholder 1-meters reglen og sørger for god håndhygiene. Håndsprit er tilgjengelig ved ankomst. 
  • Maks gruppe størrelse på 8 deltaker + 1 guide
  • Al utstyr og kontaktflater blir desinfisert etter hver tur. 

Les mere om lokale smittevernstiltak på Stavanger Kommune sine nettsider.