TURER OG KURS I KAJAKK

Kajakk i Lysefjord - 3 Timer

Kajakk i Lysefjorden er etter vår mening en av de beste opplevelsene du kan oppleve i området. Vi passerer vakre granitt kløfter, fossefall, og du får se den berømte Preikestolen.
Populær

Halv Dag i Kajakk På Lysefjorden - 4 Timer

Nyt en halv dag med vakre opplevelser i kajakk på Lysefjorden. Lysefjorden er en av Norges vakreste fjorder med bratte fjell, sel, havørn, fossefall og spektakulære utsikter. Denne turen er perfekt for alle som vil prøve kajakkpadling i en av Norges vakreste fjorder!
Vi anbefaler

Kajakk Introkurs (3 timer)

Har du noen gang ønsket å prøve kajakkpadling? Opplev gleden av kajakk i våre nybegynner-vennlige havkajakker på vårt introduksjonskurs i hjertet av Stavanger. Vi vil lære deg de grunnleggende teknikkene, samt hva og hvordan du bruker utstyret.

Kajakk Grunnkurs i Stavanger

Har du noen gang ønsket å lære å padle kajakk? Bli med oss på et to-dagers kajakk grunnkurs i Stavanger der du får det norske padlesertifikatet, “våttkort” etter endt kurs. Sertifiseringen lar deg leie kajakker i hele Skandinavia, samt delta på våre flerdagsturer.
Populær

Lær Eskimorulle!

Lei av å svømme og måtte pumpe vannet ut av kajakken din? Delta på et kajakkrulle kurs med oss i Stavanger, og vi vil lære deg hvordan å rulle og gi deg verktøy for å holde seg tørr - eller i det minste at beina vil holde seg tørre!

HVA VÅRE KUNDER SIER..

BLI INSPIRERT